Daily

Salah denger

Suatu hari, ketika kita lagi makan bareng di Noodleman yang berisik banget itu. Si Adek cerita-cerita. Dan saya, yang agak setengah nggak konsen karena menikmati mie dan sedikit bengong, dengerin cerita adek dengan konsentrasi seadanya. Sampai topik itu muncul dan bikin saya hampir keselek pangsit.

Adek: Pas kemping nih ya mba, kita nonton film Frozen
Gue: Hah, Frozen Flower! *siyok berat*
Adek: Ha? *bengong*
Gue: Oh, film FROZEN (aja) ya?
Adek: Iya, trus kita ketakutan blablabla
Gue: fiuuuh *kirain*

Well, ngerti kan apa yang bikin saya keselek denger a 14 years old girl talking about those movie. No, not that movie, that one!

Masih nggak ngeh? Well then google it! And there, you know what I’m talking’ about.

 

Advertisements

4 thoughts on “Salah denger

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s